نوشته شده توسط : محسن راد

وردپرس در مقابل جوملا در مقابل دروپال - کدام یک بهتر است؟

گری مانند جوملا و دروپال نیز موجود است.

هر سه مورد تفاوتهای زیادی با هم دارند و تفاوتهای چشمگیری دارند. هر یک از آنها یک وب سایت سازنده منحصر به فرد با جوانب مثبت و منفی است.

در این مقاله ، وردپرس را در مقابل جوملا مقابل دروپال مقایسه خواهیم کرد تا دریابیم کدام یک بهترین انتخاب برای شماست.

وردپرس در مقابل جوملا در مقابل دروپال

توجه: ما در حال مقایسه WordPress.org هستیم و نه سرویس میزبانی WordPress.com. لطفا راهنمای ما در مورد تفاوت بین WordPress.org و WordPress.com را ببینید .

آنچه در وردپرس ، جوملا و دروپال معمول است
هر سه CMS محبوب ترین وب از نظر فناوری ، فلسفه و جامعه مشترکات زیادی دارند.

وردپرس ، جوملا و دروپال تحت مجوز GNU GPL منتشر می شوند

وردپرس ، جوملا و دروپال همه نرم افزارهای آزاد و منبع باز تحت مجوز GPL هستند. مقاله ما را در مورد چرایی وردپرس برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نرم افزار رایگان آزاد ببینید.
هر سه مورد آنها در اصل با PHP نوشته شده اند .
همه آنها از MySQL به عنوان سیستم مدیریت پایگاه داده خود پشتیبانی می کنند. وردپرس منحصراً از MySQL پشتیبانی می کند ، در حالی که جوملا و دروپال از دیگر سیستم های مدیریت پایگاه داده پشتیبانی می کنند.
سه تن از آنها استفاده تم و قالب برای ظاهر بصری از سایت ها، و پلاگین ، ماژول، و یا پسوند برای گسترش ویژگی های.
به عنوان نرم افزار منبع باز ، همه آنها پروژه های محور جامعه هستند.
در حالی که شباهت های زیادی وجود دارد ، اما از جنبه های مختلف با هم تفاوت دارند.

به عنوان مثال ، آنها سیاست های متفاوتی در مورد آنچه در نرم افزار اصلی وجود دارد ، نحوه اداره ماژول ها و قالب ها ، نحوه برخورد با امنیت و غیره دارند.

این تفاوتها تأثیر زیادی بر کاربران و نحوه ایجاد وب سایتهای آنها می گذارد.

با بیان این گفته ، بیایید نگاهی بیندازیم که چگونه وردپرس ، جوملا و دروپال با یکدیگر مقایسه می شوند ، بنابراین می توانید بهترین پلتفرم سازنده وب سایت را برای تجارت خود انتخاب کنید.

سهولت استفاده و دوستی مبتدی
اکثر افرادی که وب سایت های خود را ایجاد می کنند ، توسعه دهنده وب ، طراحان یا برنامه نویسان وب نیستند. آنها کاربران متوسطی هستند که فقط می خواهند یک وب سایت ایجاد کنند. سهولت استفاده مهمترین عامل برای اکثر کاربران است.

وردپرس

وردپرس با نصب معروف پنج دقیقه ای همراه است . اکثر ارائه دهندگان میزبانی وردپرس نصب یک کلیک وردپرس را نیز ارائه می دهند. این کار باعث می شود تا کاربر جدید یک وبلاگ یا وب سایت وردپرس را در عرض چند ساعت و نه ساعت ها شروع کند.

داشبورد وردپرس

تجربه کاربر پس از نصب وردپرس از جوملا یا دروپال بهتر است. کاربر برای ایجاد پست ، صفحات یا شروع به سفارشی کردن ظاهر و مضامین ، یک رابط کاربری ساده و تمیز با منوها را می بیند.

جوملا

نصب جوملا ممکن است به اندازه وردپرس سریع به نظر نرسد ، اما مراحل بسیار مشابهی دارد. گذشته از این ، بسیاری از ارائه دهندگان میزبانی مشترک ، بسته های نصب یک کلیک را برای جوملا نیز ارائه می دهند.

داشبورد جوملا بعد از نصب جدید

بعد از نصب کاربر بر روی صفحه کنترل کنترل می کند که به اندازه وردپرس به جلو نیست. فقط تعداد زیادی منو وجود دارد که می توانید روی آن کلیک کنید و سایت خود را شخصی سازی کنید.

طرفداران جوملا می گویند دلیل این امر این است که جوملا بسیار قدرتمندتر از وردپرس است ، اما ما معتقد نیستیم که این درست باشد.

دروپال

نصب دروپال مشابه جوملا و وردپرس است. به سادگی بسته را بارگیری و بارگذاری کنید و اسکریپت نصب را اجرا کنید.

مدیر دروپال

دروپال توزیع هایی را نیز ارائه می دهد. اینها بسته های Drupal از پیش بسته بندی شده با ماژول ها و پیکربندی ها برای ایجاد انواع خاص وب سایت هستند.

تجربه بعد از نصب برای مبتدیان مطلق کمی پیچیده است. کاربران می توانند درک کنند که چطور چیزها را در سایت خود تغییر دهند. دروپال نحوه افزودن محتوا را بسیار واضح می کند ، اما تغییر ظاهر و اضافه کردن عناصر غیر محتوا کاملاً مشهود نیست.

برنده: WordPress

مضامین و افزونه ها
هر سه این CMS محبوب با مضامین و افزونه ها / ماژول ها به عنوان راهی برای گسترش ویژگی ها و ظاهر نرم افزار ارائه می شوند.

تم ها ظاهر وب سایت شما و نحوه نگاه کاربران را کنترل می کنند. افزونه ها یا ماژول ها مانند برنامه هایی برای CMS شما هستند.

بیایید ببینیم که چگونه این سه نرم افزار مهم CMS در این دسته فعالیت می کنند.

وردپرس

وردپرس به کاربران اجازه می دهد با استفاده از تم ها ظاهر سایت خود را تغییر دهند. وردپرس با چند موضوع پیش فرض از پیش نصب شده همراه است.

در هر زمان ، می توانید بر روی دکمه افزودن جدید از صفحه ظاهر خود کلیک کرده و مضامین رایگان وردپرس را از فهرست رسمی تم WordPress.org نصب کنید .

مضامین وردپرس

جدای از مضامین رایگان ، مضامین پریمیایی وردپرس بسیاری دیگر نیز پیدا خواهید کرد که توسط فروشگاههای تم شخص ثالث مانند استودیوپرس ، تم آسترا ، تم های زیبا و موارد دیگر ایجاد شده است. این مضامین پرداخت شده و دارای گزینه های پشتیبانی حق بیمه هستند.

قدرت واقعی WordPress در افزونه ها نهفته است. بیش از 55،000 افزونه وردپرس به طور رایگان در دایرکتوری رسمی افزونه های وردپرس موجود است. همچنین می توانید افزونه های ممتازی را خریداری کنید که همراه با پشتیبانی پرداخت شده توسط توسعه دهندگان افزونه است. لیست پلاگین های WordPress را که باید داشته باشید بررسی کنید تا بدانید که افزونه ها چگونه وردپرس را بسیار جذاب می کنند.

جوملا

درست مانند WordPress ، جوملا نیز دارای قالب ها و پسوند ها است. برنامه های افزودنی فوق العاده ای وجود دارد که می توانید از ایجاد فروشگاه اینترنتی تجارت الکترونیک گرفته تا مدیریت ایمیل استفاده کنید.

پسوندهای جوملا

با این حال ، مقدار این قالب ها و افزونه ها به اندازه وردپرس نیست. این می تواند پیدا کردن الگوی مناسب و پسوندهای عالی را کمی دشوار کند.

به طور پیش فرض ، جوملا از ویژگی هایی برخوردار نیست که به کاربران امکان جستجو و نصب الحاقات یا قالب ها از ناحیه مدیریت را می دهد. افزونه ای وجود دارد که به شما امکان می دهد ویژگی "نصب از وب" را برای برنامه های افزودنی اضافه کنید. اما برای قالب ها ، کاربران هنوز مجبورند الگوهای را به صورت دستی جستجو کرده و سپس با اضافه کردن آدرس اینترنتی آنها را نصب کنند.

دروپال

دروپال با در دسترس بودن مضامین و ماژول ها ، همین مسئله را دارد. کاربران مجبورند سایت خود را ترک کنند ، ماژول و مضمونی را که می خواهند اضافه کنند جستجو کنند ، سپس URL فایل پستی پروژه را بیابند. سرانجام ، آنها می توانند URL را در صفحه ماژول ها یا مضامین برای نصب آنها وارد کنند.

ماژول های دروپال

ماژول هایی برای انجام هر کاری وجود دارند و موارد جدید به طور مرتب اضافه می شوند. با این حال ، مقدار کلی ماژول ها در مقایسه با وردپرس کم نیستند.

برنده: WordPress.

گزینه های پشتیبانی
در دسترس بودن گزینه های کمک و پشتیبانی برای کاربران مبتدی بسیار مهم است. هنگامی که می خواهید نرم افزار جدید را امتحان کنید ، مطمئناً برخی از موانع وجود خواهد داشت. تا زمانی که بتوانید راهنمایی کنید ، اشکالی ندارد.

وردپرس

وردپرس جامعه قدرتمندی از کاربران دارد. می توانید در انجمن های رسمی پشتیبانی ، اسناد ، کتابچه های راهنمای ، codex ، کانال های Slack ، Stack Exchange ، گروه facebook WPBeginner Engage و تقریباً هر تالار گفتگوی اینترنتی درباره طراحی و توسعه وب ، به کمک وردپرس بیابید .

انجمن های پشتیبانی وردپرس

سایت هایی مانند WPBeginner وجود دارد که شامل صدها آموزش ، آموزش ویدیویی و مقالات تهیه شده برای کاربران مبتدی WordPress در سطح مبتدی است. روشهای زیادی برای درخواست پشتیبانی رایگان وردپرس و دریافت آن وجود دارد .

جدا از گزینه های پشتیبانی رایگان ، روش هایی برای پشتیبانی پشتیبانی وردپرس نیز وجود دارد.

سیستم عامل های آنلاین مانند Codeable ، UpWork ، Fiverr و غیره فقط برخی از مکان هایی هستند که می توانید برای کمک به شما متخصصان وردپرس استخدام کنید. به دلیل محبوبیت زیاد وردپرس ، پیدا کردن توسعه دهندگان وردپرس برای مشاغل کوچک و افراد آسان و مقرون به صرفه است.

جوملا

جوملا ، دقیقاً مانند WordPress دارای یک جامعه بزرگ و بسیار مفید است. مستندات گسترده ای در وب سایت جوملا وجود دارد که منبع ارزشمندی برای مبتدیان است. برای پشتیبانی تعاملی بیشتر ، کاربران می توانند به انجمن ها ، لیست های پستی ، گروه های کاربر و غیره بپیوندند.

انجمن پشتیبانی جوملا

جدا از پشتیبانی جامعه ، منابع شخص ثالث ، آموزش های پرداخت شده و آژانس های توسعه نیز وجود دارند که می توانند کمک کنند.

نحوه فعال کردن حالت تعمیر و نگهداری برای WooCommerce

 

https://is.gd/ZV90zi

https://v.gd/WEWnZF

https://v.ht/POMt

https://clck.ru/MfEDr

http://ulvis.net/UoAx

https://b2n.ir/381228



:: بازدید از این مطلب : 571
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محسن راد

نحوه فعال کردن حالت تعمیر و نگهداری برای WooCommerce

ل كردند كه آیا بدون تأثیر گذاشتن بر سایر قسمتهای یک وب سایت می توانید فروشگاه WooCommerce را در حالت نگهداری قرار دهید؟

خبر خوب این است که نه تنها امکان پذیر نیست بلکه انجام این کار نیز بسیار آسان است.

در این مقاله ، ما نحوه عملکرد حالت نگهداری WooCommerce را به شما نشان خواهیم داد. شما این گزینه را دارید که فقط حالت نگهداری را فقط به صفحات فروشگاه خود محدود کنید ، یا می توانید آن را برای کل وب سایت فعال کنید.

نحوه فعال سازی حالت نگهداری WooCommerce

چرا و هنگامی که شما نیاز به فعال کردن حالت تعمیر و نگهداری برای WooCommerce
دلایل اصلی وجود دارد که چرا می خواهید فروشگاه WooCommerce (اما نه سایت شما) را در حالت نگهداری قرار دهید یا به زودی به حالت زیر بروید:

فروشگاه شما هنوز در حال ساخت است و هنوز آن را راه اندازی نکرده اید. این زمان بسیار خوبی برای استفاده از صفحه "به زودی" برای ایجاد هیجان است در حالی که شما در پشت صحنه در فروشگاه خود کار می کنید.
مشکلی در فروشگاه شما رخ داده است. در صورت بروز مشکلی ، امکان قرار دادن سریع فروشگاه در حالت تعمیر و نگهداری ، زمان لازم برای تعمیر کارها را به شما می دهد (بدون هیچ گونه مجازات Google).
شما در حال اضافه کردن یک بخش فروشگاه آنلاین به وب سایت موجود هستید ، اما می خواهید قبل از باز کردن آن برای عموم مردم ، آن را به درستی آزمایش کنید.
قرار دادن فروشگاه WooCommerce تحت حالت تعمیر و نگهداری به شما کمک می کند تا تجربه کلی کاربر را بهبود بخشید و از انجام سفارشات نادرست هنگام کار در سایت خود جلوگیری کنید.

گفته می شود ، بیایید نگاهی بیاندازیم که چگونه به راحتی حالت نگهداری WooCommerce را فعال کنید بدون اینکه روی بقیه وب سایت شما تأثیر بگذارد.

نکته: اگر می خواهید کل سایت وردپرس خود را از بازدید کنندگان پنهان کنید ، مقاله ما را بررسی کنید که نحوه قرار دادن سایت وردپرس خود را در حالت نگهداری قرار دهد .

آموزش تصویری


مشترک شدن در WPBeginner
اگر دستورالعمل های کتبی را ترجیح می دهید ، فقط خواندن را ادامه دهید.

فعال کردن حالت تعمیر و نگهداری برای WooCommerce
اولین کاری که باید انجام دهید نصب و فعال سازی افزونه SeedProd است. برای اطلاعات بیشتر ، به راهنمای مرحله به مرحله ما درباره نحوه نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید .

پس از فعال سازی ، باید با رفتن به تنظیمات »به زودی Pro Pro و کلیک بر روی برگه" مجوز " کلید مجوز خود را وارد کنید.

کلید مجوز خود را در صفحه تنظیمات SeedProd به زودی Pro وارد کنید

اکنون آماده هستید فروشگاه WooCommerce خود را در حالت نگهداری قرار دهید.

ایجاد حالت تعمیر و نگهداری یا صفحه به زودی
برای شروع طراحی صفحه خود ، باید به صفحه تنظیمات »به زودی صفحه Pro بروید و بر روی دکمه" ویرایش به زودی / صفحه تعمیر و نگهداری "کلیک کنید.

روی دکمه ویرایش به زودی / صفحه تعمیر و نگهداری کلیک کنید

در صفحه بعد ، الگوهای مختلف زیادی برای انتخاب را مشاهده خواهید کرد. هر یک از آنها به راحتی قابل تنظیم هستند تا نیازهای شما را برآورده سازند.

علاوه بر این ، شما می توانید در هر زمان و بدون از دست دادن تغییراتی که در متن و زمینه های دیگر در صفحه نگهداری خود ایجاد کرده اید ، به موضوع دیگری تغییر دهید.

مشاهده مضامین صفحه نگهداری موجود

پس از انتخاب یک موضوع ، با عنوان "به زودی" صفحه شما به طور خودکار برای شما ایجاد می شود. ما در اینجا از موضوع "جشن جشن Confetti" استفاده می کنیم.

موضوع حزب Confetti ، با طرح های رنگی در پس زمینه

برای تغییر متن در صفحه ، روی برگه "محتوا" در سمت چپ کلیک کنید و گزینه ویرایش متن را خواهید دید.

همچنین می توانید با حرکت دادن آنها به بالا و پایین تحت "ترتیب بخش ها" ترتیب ترتیب مناطق مختلف صفحه را تغییر دهید.

اگر می خواهید بخش های دیگری به صفحه نگهداری خود اضافه کنید ، می توانید این کار را نیز انجام دهید. به سادگی می توانید با کلیک بر روی آن ، "محتوا" را ببندید ، و سپس برگه مربوط به بخش جدید مورد نظر خود را باز کنید.

در اینجا ، ما در حال اضافه کردن یک تایمر شمارش معکوس به صفحه هستیم. این می تواند یک راه عالی برای ایجاد هیجان در هنگام راه اندازی فروشگاه شما باشد.

اضافه کردن شمارش معکوس به صفحه تعمیر و نگهداری خود

نکته: اگر می خواهید با اتمام شمارش معکوس ، فروشگاه خود را به صورت خودکار راه اندازی کنید ، فقط "تنظیم خودکار" را در تنظیمات تایمر شمارش معکوس روشن کنید.

صفحه ای که ایجاد می کنید می تواند به عنوان یک نوع صفحه فرود عمل کند و به شما امکان می دهد بلافاصله ساخت یک لیست ایمیل را شروع کنید .

وقتی از نحوه نگاه داشتن صفحه نگهداری خود راضی هستید ، مطمئن شوید که در بالای صفحه روی "ذخیره" کلیک کنید.

حالت تعمیر و نگهداری یا به زودی حالت را برای فروشگاه WooCommerce خود فعال کنید
اکنون که به زودی یا صفحه حالت تعمیر و نگهداری خود را ایجاد کرده اید ، بیایید پیش برویم و آن را فعال کنیم.

در داشبورد وردپرس خود ، به تنظیمات »Coming Soon Pro بروید .

در زیر "وضعیت" می توانید "فعال کردن به زودی حالت" یا "فعال کردن حالت تعمیر و نگهداری" را انتخاب کنید.

اگرچه این اصطلاحات اغلب به صورت متقابل مورد استفاده قرار می گیرند ، اما هرکدام در اینجا معنای و هدف متفاوتی دارند.

به زودی حالت

اگر هنوز فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی نکرده اید ، معمولاً "فعال کردن به زودی حالت" را فعال کنید. این حالت به شما این امکان را می دهد تا صفحه شما نمایه شدن از طریق Google را شروع کند ، بدون اینکه مشتریان بالقوه بتوانند هیچ یک از صفحات را مشاهده کنند.

به زودی حالت برای سایتهایی که در دست ساخت هستند قرار دارد.

حالت تعمیر و نگهداری

اگر فروشگاه شما برای نگهداری واقعاً پایین است ، معمولاً باید "حالت تعمیر و نگهداری" را انتخاب کنید. به عنوان مثال ، اگر افزونه جدیدی را ایجاد کرده اید که باعث ایجاد مشکل شده است ، ممکن است در هنگام رفع مشکلات ، سایت خود را خراب کنید.

Maintenance Mode با استفاده از هدر ویژه کد 503 ، به موتورهای جستجو می گوید که سایت شما موقتاً در حال کم شدن است.

پس از انتخاب گزینه مناسب ، باید اطمینان حاصل کنید که به زودی فروشگاه شما وارد بازار خواهد شد یا حالت تعمیر و نگهداری ، نه کل سایت شما.

برای انجام این کار ، به "تنظیمات پیشرفته" بروید و روی "گنجاندن URL" کلیک کنید.

به زودی آدرس های URL را که می خواهید در آنها بگنجانید وارد کنید

در جعبه متن ، باید URL های فروشگاه WooCommerce خود را وارد کنید. می خواهید تمام صفحات پیش فرض WooCommerce را درج کنید. (فراموش نکنید که shembull.com را با نام دامنه خود جایگزین کنید.)

https://example.com/shop
https://example.com/cart
https://example.com/checkout
https://example.com/my-account

اگر فروشگاه شما محصولاتی دارد ، باید این URL ها را نیز اضافه کنید:

https://example.com/product/*
https://example.com/product-categor//
https://example.com/product-tag/*

ستاره در انتهای هر یک از این URL ها ، یک شخصیت کارت ویزیت است. این بدان معنی است که SeedProd تمام URL هایی را که مطابق با الگوی قبل از ستاره هستند ، در بر می گیرد.

پس از انجام این کار ، روی دکمه "ذخیره همه تغییرات" کلیک کنید.

بررسی فروشگاه شما در حالت تعمیر و نگهداری است
پس از اتمام کار ، توصیه می کنیم پنجره مرورگر ناشناس یا ناشناس را که در آن وارد نشده اید باز کنید و به فروشگاه WooCommerce خود بروید. باید به زودی یا صفحه حالت تعمیر و نگهداری ، و نه فروشگاه آنلاین خود را ببینید.

فراموش نکنید که صفحه‌ای را که جزئی از فروشگاه شما نیست ، بررسی کنید تا مطمئن شوید که به طور تصادفی کل سایت خود را در حالت نگهداری قرار نداده اید.

اکنون می توانید بدون نگرانی در مورد دیگران که به طور بالقوه در حال ساخت منطقه ای خراب در سایت خود هستند در حالی که در حال ساخت و یا تعمیر است ، وارد فروشگاه وردپرس خود شوید و کار کنید.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند یاد بگیرید که چگونه حالت نگهداری را برای WooCommerce فعال کنید. همچنین ممکن است بخواهید به لیست ما از بهترین افزونه های WooCommerce و راهنمای کامل گام به گام WooCommerce ما برای مبتدیان نگاهی بیندازید .

اگر این مقاله را دوست دارید ، لطفاً در کانال YouTube ما برای آموزش های ویدیویی وردپرس مشترک شوید . همچنین می توانید ما را در توییتر و فیس بوک پیدا کنید .

129
سهام
اشتراک گذاری توییت اشتراک گذاری پین
همین حالا محبوب در WPBeginner !
ل كردند كه آیا بدون تأثیر گذاشتن بر سایر قسمتهای یک وب سایت می توانید فروشگاه WooCommerce را در حالت نگهداری قرار دهید؟

خبر خوب این است که نه تنها امکان پذیر نیست بلکه انجام این کار نیز بسیار آسان است.

در این مقاله ، ما نحوه عملکرد حالت نگهداری WooCommerce را به شما نشان خواهیم داد. شما این گزینه را دارید که فقط حالت نگهداری را فقط به صفحات فروشگاه خود محدود کنید ، یا می توانید آن را برای کل وب سایت فعال کنید.

نحوه فعال سازی حالت نگهداری WooCommerce

چرا و هنگامی که شما نیاز به فعال کردن حالت تعمیر و نگهداری برای WooCommerce
دلایل اصلی وجود دارد که چرا می خواهید فروشگاه WooCommerce (اما نه سایت شما) را در حالت نگهداری قرار دهید یا به زودی به حالت زیر بروید:

فروشگاه شما هنوز در حال ساخت است و هنوز آن را راه اندازی نکرده اید. این زمان بسیار خوبی برای استفاده از صفحه "به زودی" برای ایجاد هیجان است در حالی که شما در پشت صحنه در فروشگاه خود کار می کنید.
مشکلی در فروشگاه شما رخ داده است. در صورت بروز مشکلی ، امکان قرار دادن سریع فروشگاه در حالت تعمیر و نگهداری ، زمان لازم برای تعمیر کارها را به شما می دهد (بدون هیچ گونه مجازات Google).
شما در حال اضافه کردن یک بخش فروشگاه آنلاین به وب سایت موجود هستید ، اما می خواهید قبل از باز کردن آن برای عموم مردم ، آن را به درستی آزمایش کنید.
قرار دادن فروشگاه WooCommerce تحت حالت تعمیر و نگهداری به شما کمک می کند تا تجربه کلی کاربر را بهبود بخشید و از انجام سفارشات نادرست هنگام کار در سایت خود جلوگیری کنید.

گفته می شود ، بیایید نگاهی بیاندازیم که چگونه به راحتی حالت نگهداری WooCommerce را فعال کنید بدون اینکه روی بقیه وب سایت شما تأثیر بگذارد.

نکته: اگر می خواهید کل سایت وردپرس خود را از بازدید کنندگان پنهان کنید ، مقاله ما را بررسی کنید که نحوه قرار دادن سایت وردپرس خود را در حالت نگهداری قرار دهد .

آموزش تصویری


مشترک شدن در WPBeginner
اگر دستورالعمل های کتبی را ترجیح می دهید ، فقط خواندن را ادامه دهید.

فعال کردن حالت تعمیر و نگهداری برای WooCommerce
اولین کاری که باید انجام دهید نصب و فعال سازی افزونه SeedProd است. برای اطلاعات بیشتر ، به راهنمای مرحله به مرحله ما درباره نحوه نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید .

پس از فعال سازی ، باید با رفتن به تنظیمات »به زودی Pro Pro و کلیک بر روی برگه" مجوز " کلید مجوز خود را وارد کنید.

کلید مجوز خود را در صفحه تنظیمات SeedProd به زودی Pro وارد کنید

اکنون آماده هستید فروشگاه WooCommerce خود را در حالت نگهداری قرار دهید.

ایجاد حالت تعمیر و نگهداری یا صفحه به زودی
برای شروع طراحی صفحه خود ، باید به صفحه تنظیمات »به زودی صفحه Pro بروید و بر روی دکمه" ویرایش به زودی / صفحه تعمیر و نگهداری "کلیک کنید.

روی دکمه ویرایش به زودی / صفحه تعمیر و نگهداری کلیک کنید

در صفحه بعد ، الگوهای مختلف زیادی برای انتخاب را مشاهده خواهید کرد. هر یک از آنها به راحتی قابل تنظیم هستند تا نیازهای شما را برآورده سازند.

علاوه بر این ، شما می توانید در هر زمان و بدون از دست دادن تغییراتی که در متن و زمینه های دیگر در صفحه نگهداری خود ایجاد کرده اید ، به موضوع دیگری تغییر دهید.

مشاهده مضامین صفحه نگهداری موجود

پس از انتخاب یک موضوع ، با عنوان "به زودی" صفحه شما به طور خودکار برای شما ایجاد می شود. ما در اینجا از موضوع "جشن جشن Confetti" استفاده می کنیم.

موضوع حزب Confetti ، با طرح های رنگی در پس زمینه

برای تغییر متن در صفحه ، روی برگه "محتوا" در سمت چپ کلیک کنید و گزینه ویرایش متن را خواهید دید.

همچنین می توانید با حرکت دادن آنها به بالا و پایین تحت "ترتیب بخش ها" ترتیب ترتیب مناطق مختلف صفحه را تغییر دهید.

اگر می خواهید بخش های دیگری به صفحه نگهداری خود اضافه کنید ، می توانید این کار را نیز انجام دهید. به سادگی می توانید با کلیک بر روی آن ، "محتوا" را ببندید ، و سپس برگه مربوط به بخش جدید مورد نظر خود را باز کنید.

در اینجا ، ما در حال اضافه کردن یک تایمر شمارش معکوس به صفحه هستیم. این می تواند یک راه عالی برای ایجاد هیجان در هنگام راه اندازی فروشگاه شما باشد.

اضافه کردن شمارش معکوس به صفحه تعمیر و نگهداری خود

نکته: اگر می خواهید با اتمام شمارش معکوس ، فروشگاه خود را به صورت خودکار راه اندازی کنید ، فقط "تنظیم خودکار" را در تنظیمات تایمر شمارش معکوس روشن کنید.

صفحه ای که ایجاد می کنید می تواند به عنوان یک نوع صفحه فرود عمل کند و به شما امکان می دهد بلافاصله ساخت یک لیست ایمیل را شروع کنید .

وقتی از نحوه نگاه داشتن صفحه نگهداری خود راضی هستید ، مطمئن شوید که در بالای صفحه روی "ذخیره" کلیک کنید.

حالت تعمیر و نگهداری یا به زودی حالت را برای فروشگاه WooCommerce خود فعال کنید
اکنون که به زودی یا صفحه حالت تعمیر و نگهداری خود را ایجاد کرده اید ، بیایید پیش برویم و آن را فعال کنیم.

در داشبورد وردپرس خود ، به تنظیمات »Coming Soon Pro بروید .

در زیر "وضعیت" می توانید "فعال کردن به زودی حالت" یا "فعال کردن حالت تعمیر و نگهداری" را انتخاب کنید.

اگرچه این اصطلاحات اغلب به صورت متقابل مورد استفاده قرار می گیرند ، اما هرکدام در اینجا معنای و هدف متفاوتی دارند.

به زودی حالت

اگر هنوز فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی نکرده اید ، معمولاً "فعال کردن به زودی حالت" را فعال کنید. این حالت به شما این امکان را می دهد تا صفحه شما نمایه شدن از طریق Google را شروع کند ، بدون اینکه مشتریان بالقوه بتوانند هیچ یک از صفحات را مشاهده کنند.

به زودی حالت برای سایتهایی که در دست ساخت هستند قرار دارد.

حالت تعمیر و نگهداری

اگر فروشگاه شما برای نگهداری واقعاً پایین است ، معمولاً باید "حالت تعمیر و نگهداری" را انتخاب کنید. به عنوان مثال ، اگر افزونه جدیدی را ایجاد کرده اید که باعث ایجاد مشکل شده است ، ممکن است در هنگام رفع مشکلات ، سایت خود را خراب کنید.

Maintenance Mode با استفاده از هدر ویژه کد 503 ، به موتورهای جستجو می گوید که سایت شما موقتاً در حال کم شدن است.

پس از انتخاب گزینه مناسب ، باید اطمینان حاصل کنید که به زودی فروشگاه شما وارد بازار خواهد شد یا حالت تعمیر و نگهداری ، نه کل سایت شما.

برای انجام این کار ، به "تنظیمات پیشرفته" بروید و روی "گنجاندن URL" کلیک کنید.

به زودی آدرس های URL را که می خواهید در آنها بگنجانید وارد کنید

در جعبه متن ، باید URL های فروشگاه WooCommerce خود را وارد کنید. می خواهید تمام صفحات پیش فرض WooCommerce را درج کنید. (فراموش نکنید که shembull.com را با نام دامنه خود جایگزین کنید.)

https://example.com/shop
https://example.com/cart
https://example.com/checkout
https://example.com/my-account

اگر فروشگاه شما محصولاتی دارد ، باید این URL ها را نیز اضافه کنید:

https://example.com/product/*
https://example.com/product-categor//
https://example.com/product-tag/*

ستاره در انتهای هر یک از این URL ها ، یک شخصیت کارت ویزیت است. این بدان معنی است که SeedProd تمام URL هایی را که مطابق با الگوی قبل از ستاره هستند ، در بر می گیرد.

پس از انجام این کار ، روی دکمه "ذخیره همه تغییرات" کلیک کنید.

بررسی فروشگاه شما در حالت تعمیر و نگهداری است
پس از اتمام کار ، توصیه می کنیم پنجره مرورگر ناشناس یا ناشناس را که در آن وارد نشده اید باز کنید و به فروشگاه WooCommerce خود بروید. باید به زودی یا صفحه حالت تعمیر و نگهداری ، و نه فروشگاه آنلاین خود را ببینید.

فراموش نکنید که صفحه‌ای را که جزئی از فروشگاه شما نیست ، بررسی کنید تا مطمئن شوید که به طور تصادفی کل سایت خود را در حالت نگهداری قرار نداده اید.

اکنون می توانید بدون نگرانی در مورد دیگران که به طور بالقوه در حال ساخت منطقه ای خراب در سایت خود هستند در حالی که در حال ساخت و یا تعمیر است ، وارد فروشگاه وردپرس خود شوید و کار کنید.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند یاد بگیرید که چگونه حالت نگهداری را برای WooCommerce فعال کنید. همچنین ممکن است بخواهید به لیست ما از بهترین افزونه های WooCommerce و راهنمای کامل گام به گام WooCommerce ما برای مبتدیان نگاهی بیندازید .

اگر این مقاله را دوست دارید ، لطفاً در کانال YouTube ما برای آموزش های ویدیویی وردپرس مشترک شوید . همچنین می توانید ما را در توییتر و فیس بوک پیدا کنید .

129
سهام
اشتراک گذاری توییت اشتراک گذاری پین
همین حالا محبوب در WPBeginner !

چگونه به راحتی یک سایت وردپرس چند زبانه ایجاد کنیم

 

https://is.gd/AILApZ

https://v.gd/iClLB1

https://v.ht/htiE

https://clck.ru/MfELR

http://ulvis.net/zYeP

https://b2n.ir/372526



:: بازدید از این مطلب : 598
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محسن راد

چگونه به راحتی یک سایت وردپرس چند زبانه ایجاد کنیم

آموزش رایگان فیلم وردپرس در YouTube توسط WPBeginnerچگونه به راحتی یک سایت وردپرس چند زبانه ایجاد کنیم
آیا می خواهید سایت وردپرس خود را به چند زبان ترجمه کنید؟

وردپرس بیش از 35٪ از کل وب سایتهای اینترنتی را تأمین می کند. بسیاری از آنها به مخاطبان غیر انگلیسی یا چند زبانه خدمت می کنند.

در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه به راحتی می توانید یک سایت چند زبانه وردپرس ایجاد کنید. ما سه راه حل مختلف را پوشش خواهیم داد ، بنابراین شما می توانید یکی از بهترین راه حل ها را برای شما انتخاب کنید.

با هر راه حل ، شما قادر خواهید بود پیام ها ، صفحه ها ، برچسب ها ، دسته ها و مضامین وردپرس خود را به راحتی به هر زبان دلخواه ترجمه کنید.

ایجاد یک سایت چند زبانه وردپرس

وب سایت وردپرس چند زبانه چیست؟
یک وب سایت چند زبانه WordPress با همان مطالب در چندین زبان ارائه می دهد. این می تواند به طور خودکار کاربران را به یک زبان بر اساس منطقه خود هدایت کند ، یا کاربران می توانند با استفاده از یک لینک کشویی ، زبان مورد نظر خود را انتخاب کنند.

چند روش مختلف برای ایجاد یک وب سایت چند زبانه وجود دارد.

رویکرد اول به شما امکان می دهد تا با کمک مترجمان انسانی ، کلیه مطالب را به زبان های مورد نظر خود ترجمه کنید.

روش دوم در واقع یک سایت چند زبانه ایجاد نمی کند بلکه با استفاده از خدمات ترجمه خودکار از دستگاههای ترجمه شده موجود استفاده می کند.

با این حال ، Google Translate پشتیبانی از حساب های جدید برای ترجمه وب سایت را متوقف کرده است. گزینه های دیگر یا رایگان و یا از نظر کیفیت خیلی خوب نیستند.

ناگفته نماند که ترجمه دستی مطالب شما رویکرد بسیار بهتری است. این به شما امکان می دهد کیفیت را در سراسر وب سایت خود حفظ کنید. شما می توانید مطالب را خودتان ترجمه کنید یا متخصصانی را برای این کار استخدام کنید.

انتخاب افزونه چند زبانه وردپرس
چندین افزونه وردپرس وجود دارد که می توانید از آنها برای ترجمه وب سایت خود به چندین زبان استفاده کنید. شما باید افزونه ای را انتخاب کنید که به شما کمک می کند ترجمه ها را به راحتی مدیریت کنید بدون اینکه چیزهای غیر ضروری را برای کاربران خود ایجاد کنید.

در این راهنما ، ما سه افزونه چند زبانه WordPress برتر را با دستورالعمل گام به گام در مورد نحوه تنظیم آنها به شما نشان خواهیم داد.

اگر می دانید با کدام افزونه می روید ، می توانید مستقیماً به دستورالعمل ها بروید.

TranslatePress
WPML
پولیانگ
هر سه آنها از ویژگی های لازم برای ساختن یک وب سایت چند زبانه قوی برخوردار هستند.

آنها به شما امکان می دهند پست ، صفحه ، محصولات و انواع دیگر پست ها را ترجمه کنید
به راحتی می توانید دسته ها ، برچسب ها ، افزونه ها و مضامین خود را ترجمه کنید
آنها به شما امکان می دهند URL های دوستانه SEO را برای هر زبان تنظیم کنید
با این گفته ، بیایید شروع کنیم.

1. وب سایت وردپرس چند زبانه با استفاده از TranslPress ایجاد کنید
TranslatePress یکی از بهترین افزونه های ترجمه وردپرس در بازار است. کمی متفاوت از سایر راه حل های ذکر شده در این راهنما است.

به طور معمول ، افزونه های چند زبانه از شما می خواهند تا نسخه های مختلفی از همین مقاله را برای ترجمه آن ایجاد کنید. TranslatePress به شما امکان می دهد ترجمه را همزمان ایجاد کنید.

همچنین به شما امکان می دهد از یک ویرایشگر زنده برای ترجمه کلیه ابعاد بصری وب سایت خود استفاده کنید.

از همه مهمتر ، شما می توانید ترجمه های ماشینی و انسانی را با هم ترکیب کنید. این بدان معناست که می توانید از Google Translate یا ابزارهای مشابه AI استفاده کنید تا ترجمه های ماشینی را ایجاد کنید و تنها بخش هایی را که هوش مصنوعی از دست رفته است بهبود ببخشید.

اولین کاری که باید انجام دهید نصب و فعال سازی افزونه TranslatePress است. برای اطلاعات بیشتر ، به راهنمای مرحله به مرحله ما درباره نحوه نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید .

اگر می خواهید وب سایت خود را به بیش از یک زبان ترجمه کنید ، باید افزونه 'Extra Languages' را نیز نصب کنید. شما می توانید این کار را از طریق دکمه افزودنیهای بارگیری در زیر حساب کاربری خود در وب سایت TranslatePress انجام دهید.

افزونه ها را بارگیری کنید

پس از بارگیری افزونه ، می توانید مانند سایر افزونه های وردپرس آن را نصب و فعال کنید.

پس از فعال سازی ، برای پیکربندی تنظیمات افزونه باید به تنظیمات » صفحه TranslatePress مراجعه کنید.

پروانه اضافه کنید

ابتدا باید به برگه مجوز بروید و کلید مجوز خود را وارد کنید. می توانید این اطلاعات را در زیر حساب خود در وب سایت TranslatePress پیدا کنید.

پس از آن ، برای تنظیم سایر تنظیمات باید به زبانه تنظیمات عمومی بروید.

تنظیمات TranslatePress

اولین گزینه در صفحه انتخاب زبان پیش فرض وب سایت شما است و زبانهایی که می خواهید وب سایت خود را به آن ترجمه کنید.

در مرحله بعد ، باید انتخاب کنید که آیا می خواهید نامهای زبان را به زبان مادری نمایش دهید. گزینه پیش فرض "نه" است به این معنی که نام های زبان به زبان پیش فرض نشان داده می شوند.

پس از آن شما باید انتخاب کنید که آیا می خواهید نام زبان پیش فرض را در URL به عنوان یک زیرشاخه نمایش دهید. به عنوان مثال ، http://example.com/fa/.

انتخاب پیش فرض هیچ است و به این معنی است که فقط زبانهای دیگر نام URL را در URL به عنوان فرعی دارند. توصیه می کنیم برای بهترین سئو از این تنظیمات به عنوان بهترین استفاده کنید.

تنظیمات TranslatePress

این شما را به تنظیمات بعدی ، "زبان اجباری در پیوندهای دلخواه" می رساند. گزینه پیش فرض "بله" است ، زیرا باعث تغییر لینک های سفارشی برای زبان های ترجمه شده می شود که URL ها را دوستانه تر می کنند.

در مرحله بعد ، باید انتخاب کنید که آیا می خواهید از Google Translate برای ترجمه های اتوماتیک استفاده کنید. انتخاب پیش فرض "نه" است ، اما در صورت تمایل به استفاده از Google Translate می توانید آن را تغییر دهید.

در گزینه بعدی باید یک کلید API Google Translate تهیه کنید. پیوندی تحت این گزینه پیدا خواهید کرد که به شما دستورالعمل نحوه دستیابی به آن را نشان می دهد.

سرانجام ، به گزینه هایی در مورد نحوه نمایش سوئیچ زبان در وب سایت خود خواهید رسید. TranslatePress سه گزینه را در اختیار شما قرار می دهد.

می توانید از کد کوتاه استفاده کنید ، سوئیچ را به منوی ناوبری خود اضافه کنید یا یک منوی شناور را نمایش دهید. ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه بعداً در این مقاله ، تعویض زبان را به وب سایت خود اضافه کنید.

پیش بروید و روی دکمه "ذخیره تغییرات" کلیک کنید تا تنظیمات خود را ذخیره کنید.

ترجمه محتوای وب سایت شما
برای ترجمه وب سایت خود ، می توانید به سادگی روی برگه "ترجمه سایت" در صفحه تنظیمات افزونه یا دکمه موجود در نوار مدیریت وردپرس خود کلیک کنید .

 61 بهترین تم بلاگ وردپرس رایگان برای سال 2020

 

https://v.gd/LYx8VT

https://v.gd/LYx8VT

https://v.ht/TVD5

https://clck.ru/MfETC

http://ulvis.net/HQYK

https://b2n.ir/158854



:: بازدید از این مطلب : 540
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محسن راد

61 بهترین تم بلاگ وردپرس رایگان برای سال 2020

آموزش رایگان فیلم وردپرس در YouTube توسط WPBeginner61 بهترین تم بلاگ وردپرس رایگان برای سال 2020
آیا به دنبال یک موضوع بلاگ وردپرس رایگان برای وب سایت خود هستید؟

هزاران موضوع وبلاگ رایگان برای وردپرس وجود دارد که انتخاب یک سایت را برای مبتدیان دشوار می کند. این مضامین وبلاگ بیشتر به سوله ها و دسته بندی های مختلف تقسیم می شوند.

در این مقاله ، ما برخی از بهترین تم های بلاگ وردپرس را که می توانید در بلاگ جدید خود استفاده کنید ، انتخاب کرده ایم.

بهترین تم های بلاگ رایگان برای وردپرس

شروع کار با WordPress
ابتدا باید مطمئن شوید که از بستر مناسب استفاده می کنید. سایت میزبان WordPress.org سکوی مناسبی برای شروع وبلاگ شما است زیرا آزادی ، انعطاف پذیری و کنترل بیشتری به شما می دهد.

این منبع آزاد است و از هزاران قالب و برنامه افزودنی رایگان پشتیبانی می کند که به شما در رشد سریع وبلاگ شما کمک می کند. برای اطلاعات بیشتر به راهنمای ما مراجعه کنید چرا باید از WordPress استفاده کنید.

می توانید از راهنمای مبتدی گام به گام ما در مورد چگونگی شروع یک وبلاگ وردپرس برای راهنمایی های کامل استفاده کنید.

پس از راه اندازی و راه اندازی ، زمان آن رسیده است که یک موضوع را برای وب سایت خود انتخاب کنید. می توانید یک موضوع را از انتخاب متخصص ما در زیر انتخاب کنید و سپس دستورالعمل های نحوه نصب راهنمای تم وردپرس را برای تنظیم درست آن دنبال کنید.

با بیان این مطلب ، اجازه دهید نگاهی به برخی از بهترین تم های وبلاگ وردپرس رایگان که می توانید در وب سایت خود نصب کنید ، بیاندازیم.

1. آسترا
آسترا

Astra یک تم وبلاگ وردپرس کاملاً قابل تنظیم و رایگان است. این مناسب برای وبلاگ های شخصی ، اوراق بهادار ، وبلاگ های تجاری و حتی وب سایت های تجارت الکترونیک است. با تمام سازندگان صفحه محبوب ، از جمله Beaver Builder ، Divi ، Elementor و غیره کاملاً کار می کند .

این همراه با پشتیبانی داخلی از WooCommerce است که در صورت نیاز به راحتی می توانید فروشگاه آنلاین را به وبلاگ خود اضافه کنید. همچنین آماده ترجمه است و می تواند برای ساختن وبلاگ به هر زبانی مورد استفاده قرار گیرد.

این یک موضوع سبک است با تنوع گزینه ها و فونت های رنگی. می توانید گزینه های موضوع را در تنظیم کننده وردپرس با پیش نمایش زنده پیدا کنید.

2. OceanWP
OceanWP

OceanWP یکی از محبوب ترین تم های وردپرس رایگان است که دارای چندین ویژگی برتر مانند است. این افزونه همراه خود را دارد و توصیه می کند که پس از فعال سازی یک افزونه سازنده صفحه رایگان نصب کنید. این می تواند برای هر نوع وب سایت ، از جمله وبلاگ ها ، مجلات ، وب سایت های تجاری یا فروشگاه تجارت الکترونیک استفاده شود.

این شامل چندین گزینه برای طرح بندی ، صفحات پهنای باند ، 2 منوی پیمایش در بالا ، پشتیبانی از آرم های سفارشی ، مناطق مختلف نوار کناری ، گالری تصاویر زیبا و موارد دیگر است. این نرم افزار بسیار انعطاف پذیر است اما هنوز هم بسیار آسان با پشتیبانی از customizer سازگار است.

3. هستیا
هستیا

Hestia یک تم وردپرس بسیار انعطاف پذیر رایگان برای انواع وب سایت ها است. این برنامه با یک جادوگر راه اندازی آسان و یک افزونه همراه وجود دارد که بخش توصیفات و خدمات را به وب سایت شما اضافه می کند.

می توان از پلاگینهای سازنده صفحه محبوب استفاده کرد و برای WooCommerce خارج از جعبه آماده است. صفحه اصلی را می توان به راحتی با استفاده از customizer theme live که در آن فقط می توانید بخش اضافه کرده و با کشیدن و رها کردن مجدداً تنظیم کنید ، تنظیم کرد.

4. بنتو
بنتو

بنتو یک موضوع قدرتمند وبلاگ وردپرس با چند منظوره قدرتمند و دارای چندین ویژگی است با بیشترین افزونه های سازنده صفحه عالی کار می کند و حتی نصب را نیز بعد از فعال سازی توصیه می کند.

برای یک موضوع وردپرس رایگان ، Bento دارای گزینه های سفارشی سازی عالی است. با استفاده از شخصی سازی تم WordPress به همه آنها قابل دسترسی است.

https://www.wpbeginner.com/showcase/best-free-wordpress-blog-themes/

 

https://is.gd/hVidMt

https://v.gd/euH6Oz

https://v.ht/r8pW

https://clck.ru/MfEZp

http://ulvis.net/DUw0

https://b2n.ir/036863



:: بازدید از این مطلب : 613
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 اسفند 1398 | نظرات ()